Home       Enya       Foto‘s       Blog       Contact
lijn
Enya naam

Naam: Lundeklippe Erda
Roepnaam: Enya
Ras: Noorse Lundehund
Geslacht: Teef
Geboren: 11-08-2008
Fokker: Lundeklippe
Geboorteplaats: Losser

Familie
Vader VidarVader
Avoin Pro Vidar
Moeder FjorgynMoeder
Lundesmias Fjorgyn
Zus BrynhildZus
Lundeklippe Brynhild
Zus YsjaZus
Lundeklippe Ysja

Hobby’s
1. Eten
2. Knuffelen
3. Snuffelen
4. Spelen

Links
- Fokker Lundeklippe
- Lundehund forum
Enya
Op 11 augustus 2008 ben ik geboren met m'n twee zusjes. Ik heb ook nog 2 halfzusjes en een halfbroertje die dezelfde vader hebben als ik en die een week ouder zijn. Met ons zessen hebben we de boel flink op zijn kop gezet, maar dat vond onze fokker gelukkig niet zo erg.
Op een gegeven moment kwam er iemand naar me kijken. Eerst van een afstandje, maar later tilde ze me op en bekeek me van top tot teen. En ik heb wel 24 tenen, dus dat duurde even. Maar deze mevrouw was zo rustig, dat ik ook rustig bleef zitten. Later begreep ik dat ik bij haar zou gaan wonen.
Toen ze de tweede keer kwam, nam ze me mee naar de auto. We stapten in de auto samen met iemand anders en dat vond ik ENG!!!!! Ik ben hard gaan schreeuwen en huilen en ik heb geprobeerd te ontsnappen, maar de mevrouw hield me stevig vast. Nog steeds ben ik geen fan van de auto, maar ik weet nu wel dat we meestal iets leuks gaan doen en probeer niet meer zoveel te piepen.
We zijn ook nog met de bus geweest en met de trein. En m'n vrouwtje heeft me al vanalles laten zien. Meer hierover kun je lezen in mijn weblog.

Lundieknuffels,
Enya

lijn
Copyright 2009 - 2019 Enya