Home       Enya       Foto‘s       Blog       Contact
lijn


Frisbee

Vorige
Volgende


Frisbee
dinsdag 14 juli 2009

Sinds ruim 2 maanden zijn we gestopt met de reddingshondentraining en zijn we gaan frisbeeën. Enya vindt het helemaal geweldig! Ze sprint achter de frisbees aan en komt ze vol trots terug brengen. Althans, bijna terug brengen.

Want eigenlijk wil ze ze niet afgeven, dus stopt ze op een meter afstand van mij en laat daar de frisbee vallen om zo snel mogelijk weer achter de volgende aan te rennen. Vangen lukt nog niet, maar ze probeert het steeds vaker wel te doen. Als het even kan, grist ze de frisbees uit m‘n handen en rent ze er mee van door. En ook het grommend bewaken van "haar" frisbee durft ze steeds vaker. Ik moet er stiekem wel om lachen. Ze mag wel wat meer zelfvertrouwen krijgen.

Om het veld waar we frisbeeën staat een heel mooi hek, maar voor Enya overbodig. Afgelopen week demonstreerde ze, dat ze tussen de spijlen door kan! Ze wilde even een slokje water drinken en met de buurhond snuffelen. Gelukkig vindt ze de frisbees dusdanig leuk dat ik haar snel weer het veld op kon lokken.

Dankzij een behulpzame medecursist heb ik nu ook foto‘s van het frisbeeën. Kijk maar eens hier: frisbeefoto‘s.


ReactiesMooie foto's van jullie zeg. En het ziet er uit of jullie het allebei naar de zin hebben, toppie.

We hebben allemaal trouwens erg genoten van Enya. Ik vond het echt heel leuk dat jullie hier waren. Hoop wel dat je een beetje bent bijgekomen inmiddels.. tja.. het is toch altijd wel druk hier hè? Iemand zei al tegen me: Kan het nou echt niet een keer wat minder? ;) mmmm..

Geplaatst door: Ruby Ann | 21-07-2009 om 0:51


Reageren?

Naam:

Email: (niet getoond bij reactie.)

Bericht:

 Uw bericht bekijken.
 Graag aanvinken om te kunnen versturen.


lijn
Copyright 2009 - 2020 Enya